Ons bedrijf


Floormasters is een speciaalzaak van meer dan 1800m2 met een diversiteit aan topproducten inzake vloer- en wandbetegeling voor zowel particuliere als professionele klanten.

De juiste vloer of wand kiezen voor uw woning is geen makkelijke opgave. Wenst u tegels, parket of laminaat? Bij Floormasters maakt u uit een uitgebreid én up-to-date assortiment vlot de juiste keuze. U vindt er de meest degelijke materialen zoals Keramische tegels, laminaat, parket, klikvinyl, arduindorpels, raamtabletten,... Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor de nodige professionele onderhoudsproducten en afwerkingsonderdelen.

Floormasters is sinds de oprichting in 2002 uitgegroeid tot een vaste waarde. Onze alom gekende merken van vloer- en wandbekledingsmaterialen staan steeds garant voor een onberispelijke kwaliteit, Floormasters voor de scherpste prijs, gekoppeld aan professioneel en eerlijk advies. Onze medewerkers plaatsen niet zelf maar werken nauw samen met volleerde vakmensen die een jarenlange garantie genieten.