Laminaat van de beste kwaliteit!


Laminaat koop je bij Floormasters! Wij zijn onklopbaar in kwaliteit aan veruit de beste prijs! Vanaf nu heeft u keuze uit meer dan 300 verschillende decors! Niet alleen de grootste keuze in de streek, maar ook nog eens de beste voorwaarden het hele jaar door. Dit moet u zien vooraleer u kiest, u zult het zich niet beklagen!

Topkwaliteit

Uitgeholde woorden als "topkwaliteit" en "tijdloze schoonheid" mogen voor ons laminaat zonder schroom weer opgeblonken worden. Al onze laminaatvloeren hebben minstens classificatie 32 - dat betekent: geschikt voor matig commercieel gebruik, en dus zeker sterk genoeg om er uw thuisvloer mee te bedekken. Maar ze zijn evengoed geschikt voor winkels, restaurants, scholen en noem maar op. Wat u ook kiest: al onze producten zijn onderhevig aan de strengste productie-eisen en doortastende kwaliteitscontroles.

Ook waterbestendig?

Dankzij de Riviera collectie van BerryAlloc en de Sensations van Pergo bent u er ook zeker van dat uw vloeren niet aangetast zullen worden door water of vochtplekken. Onze speciale waterafstotende behandeling zorgt ervoor dat uw laminaat zich ten allen tijde beschermd weet. 

Uitgebreide keuze

Omdat we uw persoonlijke wensen ernstig nemen, hebben we meer dan 300 decors in de aanbieding. Korte of lange planken, verschillende houtsoorten, verrassende combinaties, diverse afwerkingen, kleuren en accessoires: wij zetten geen maat op uw creativiteit. 

De hoogste afwerkingsgraad

Extra matte afwerking, subtiele V-groeven, een natuurgetrouwe hout- en tegelstructuur, een efficiƫnte geluiddemping, ongewone afmetingen - u kan het zo gek niet verzinnen of de happy ending werd al voor u uitgeschreven.
http://www.lalegno.be/
http://www.pergo.be/nl-be/laminaat